Despre Fiesta Band

Formatia Fiesta Band este compusa din trei sau mai multi solisti, patru sau mai multi instrumentisti, un DJ si un sunetist. Traieste alaturi de Fiesta Band cele mai frumoase evenimente, fie ca sunt nunti, botezuri, petreceri sau onomastice.

Costi Raducea, amfitrionul formatiei.

Formatia Fiesta Band

Solistul formatiei, Constantin Raducea, este amfitrionul programul artistic, Adria Serban te incanta cu hiturile romanesti si internationale iar Elena Cuculici te cheama la hora pe ritmuri de folclor romanesc si lautaresc.

Toate programele artistice ale formatiei sunt acompaniate de instrumentistii nostri (Albert Ionita la nai, Radu Horomnea la saxofon,  Costi Zaharia la clape si Adrian Grigoras la vioara). Alaturi de ei te poti relaxa cu programul de caffé concert, Rapsodia Romana si programul rusesc.

Echipa Fiesta Band

Biografia artistilor Fiesta Band
Adria Serban
Adria Serban
Solista

Adria Serban este castigatoarea
Trofeului “Mamaia”
si a Premiului 2 la
festivalul “Cerbul de Aur”

Castigatoare a Trofeului “Mamaia” si a Premiului 2 “Cerbul de Aur”, Adria Serban reuseste sa impresioneze de fiecare data prin abilitatile ei vocale puternice si versatile.

A studiat muzica la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar experienta si-a dobandit-o atat pe scenele romanesti, alaturi de colegii de la Scoala Vedetelor si de artisti de renume din muzica usoara romaneasca, cat si peste hotare, in recitalurile sustinute in Egipt, Elvetia, Italia si Spania.

Adria reuseste sa abordeze cu success o gama larga de stiluri: pop, latin, R&B, rock, disco, jazz, cantand in limba romana, dar si in engleza, spaniola, italiana si franceza.

Prin vocea si prezenta sa, Adria poate crea acea atmosfera perfecta, ce face publicul sa se bucure de un moment cu adevarat minunat si unic.

Costi Raducea
Costi Raducea
SOLIST

Costi a absolvit facultatea de muzica Spiru Haret – sectiunea pedagogie muzicala , a fost membru in orchestra Verby's.

Costi a absolvit facultatea de muzica Spiru Haret – sectiunea pedagogie muzicala.

In prezent lucreaza ca inginer de sunet la Palatul National al Copiilor . Constantin canta alaturi de colegii sai, toate tipurile de muzica.

Echipa Fiesta Band

Biografia artistilor Fiesta Band
Georgiana Spinu
Georgiana Spinu
Solista muzica populara

Tânără moldoveancă, originară din satul Dumbrăvița, comuna Ibănești, județul Botoșani, care iubește folclorul, tradițiile și sfânta muzică, așa își începe descrierea talentata Georgiana Spînu.

Muzica ne aduce împreună! Din dorința de a mulțumi tuturor celor care au contribuit la formarea mea, celor care au avut încredere în mine si celor care îmi îndrăgesc vocea si activitatea, am decis să scot primele piese proprii. În legătură cu videoclipul piesei „Sârba dorului” care urmează să fie lansat de menționat sunt următoarele, cele mai importante aspecte: am lucrat cu Oleg Butnaru, cel care s a ocupat de videoclipul piesei „Dorul Basarabiei”. Filmările au durat trei zile. Am filmat cu orchestra „Lăutarii” din Chișinău în incinta teatrului „Ion Creangă” din Chișinău” iar în celelalte zile am filmat povestea videoclipului în Orheiul Vechi.

Rămâneți alături de mine, pregătesc surprize muzicale pentru ei, cei care m-au format, pentru voi, cei care mă ascultați si apreciați.

Catalina Rad
Catalina Rad
Solista

Catalina Rad - A urmat cursuri de canto la Palatul National al copiilor din Bucuresti inca de la varsta de 7 ani.

Catalina Rad – A urmat cursuri de canto la Palatul National al copiilor din Bucuresti inca de la varsta de 7 ani. De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri nationale si internationale iar in ultimii ani s-a dedicat evenimentelor private, spectacolelor, balurilor de boboci si nu numai. In 2014 aceasta a fost invitata sa cante la aniversarea actorului american Steven Seagal, acesta aniversandu-si ziua in Bucuresti. Tot in 2014 a castigat un concurs prin care a fost desemnata cea mai potrivita voce pentru a canta alaturi de trupa Vunk intr-un concert din turneul acestora.

Maria Geanina Udrea
Maria Geanina Udrea
Solista

La vârsta de 10 ani am început sa mi dezvolt aptitudinile muzicale, iar apoi am realizat ca nu este vorba despre un hobby, ci muzica este prezenta in mine, in gândurile mele, peste tot in viața mea și nimic nu avea sa ne mai despartă...iar ca rezultat al muncii mele și al sprijinului părinților mei, acum sunt eleva la C.N.A ``Dinu Lipatti`` la secția jazz-muzica ușoară urmand sa merg pe căile Conservatorului.

La vârsta de 10 ani am început sa mi dezvolt aptitudinile muzicale, iar apoi am realizat ca nu este vorba despre un hobby, ci muzica este prezenta in mine, in gândurile mele, peste tot in viața mea și nimic nu avea sa ne mai despartă…iar ca rezultat al muncii mele și al sprijinului părinților mei, acum sunt eleva la C.N.A „Dinu Lipatti” la secția jazz-muzica ușoară urmand sa merg pe căile Conservatorului.
Am participat la numeroase festivaluri naționale, spectacole, emisiuni televizate, am facut parte din backing vocalul trupei B.U.G Mafia, iar acum sunt incantata ca pot distra oamenii cu vocea si energia mea.
Sunt recunoscătoare muzicii pentru ca a devenit stilul meu de viața și sunt recunoscătoare tuturor celor ce ma alegeți sa fac parte din cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Abia aștept sa cântam și sa ne distram impreuna!

Costel Zaharia
Costel Zaharia
Clape

A invatat sa cante la pian inca de la 4 ani, demonstrand un real talent pentru muzica; la varsta de 10 ani a inceput sa ia lectii de pian sub indrumarea profesorului Florin Raducanu

A invatat sa cante la pian inca de la 4 ani, demonstrand un real talent pentru muzica; la varsta de 10 ani a inceput sa ia lectii de pian sub indrumarea profesorului Florin Raducanu; la varsta de 15 ani incepe sa ia lectii de jazz,sub bagheta maestrului Florin Raducanu.
Nascut intr-o familie de muzicieni, urmeaza liceul de muzica Dinu Lipatti apoi Universitatea Nationala de Muzica.
In prezent isi desfasoara activitatea artistica ca organist si acordeonist in cadrul unor spectacole, concerte si evenimente private, abordand o paleta larga de genuri muzicale, un repertoriu vast si dispus la noi provocari. De asemenea este profesor, insufland copiilor pasiunea pentru muzica, ducand mai departe traditia mostenita de la familia sa.

ADRIAN GRIGORAS
ADRIAN GRIGORAS
Dirijor orchestra radio Bucuresti

Dirijor orchestra radio Bucuresti

Radu Horomnea
Radu Horomnea
Saxofon

Absolvent al Conservatorului de Muzica “Ciprian Porumbescu “
Bucuresti,
Sectia clarinet.

Absolvent al Conservatorului de Muzica “Ciprian Porumbescu “ din Bucuresti ,sectia clarinet, Radu Horomnea ,este solist instrumentist ( saxofon) al Orchestrei de Muzica Populara Radio a Societatii Romane de Radiodifuziune iar sub bagheta dirijorilor Paraschiv Oprea si Adrian Grigoras a efectuat numeroase imprimari si concerte atat pe scena Radio cat si in strainatate,alturi de cei mai multi dintre solistii consacrati ai muzicii populare romanesti.

Laur Raducea
Laur Raducea
Dj

Laur Raducea

Albert Ionita
Albert Ionita
Nai

A cautat sa-si perfectioneze fara contenire tehnica, abordând stilurile maestrului Gheorghe Zamfir, reusind sa obtina numeroase premii la concursuri, festivaluri si olimpiade de nai

Eugen Ion
Eugen Ion
Vioara

ANCA CHIRVASE
ANCA CHIRVASE
Solista

Anca Oprea Chirvase Artist liber-profesionist, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti si a Scolii de Arte Bucuresti la clasa de canto popular, a dnei profesoare Ana Piuaru.

Anca Oprea Chirvase  Artist liber-profesionist, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti si  a Scolii de Arte Bucuresti la clasa de canto popular, a dnei profesoare Ana Piuaru. A studiat tehnica vocala si notiuni teoretice muzicale sub indrumarea dnei profesoare Ecaterina Moravec (directoarea Scolii Populare de Arta Bucuresti in perioada 1990-2000)A participat si a castigat premii la diferite festivaluri nationale si internationale de folclor . (Festivalul National de muzica lautaresca veche “Zavaidoc”, Festivalul National “Ion Dolanescu”, Festivalul National “Marin Ghiocel”, Festivalul National “Cununa de Cantec Romanesc”, Festivalul International “Cantecul de Dragoste de-a lungul Dunarii”, Festivalul National “Maria Lataretu” etc.).

Numeroase aparitii TV : TVR1, TVR3, TVR Cultural, TVR International, Noroc TV (Republica Moldova), Favorit TV, Etno TV.Orase unde a fost invitata sa cante : Bucuresti, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Buzau, Rm Sarat, Piatra Neamt, Bacau , Barlad, Iasi, Vaslui, Galati, Braila, Focsani, Giurgiu, Slobozia, Craiova, Tg Jiu.

TEODORA DINU
TEODORA DINU
Solista

TEODORA DINU

GEORGIANA LARISA
GEORGIANA LARISA
Solista muzica populara

 
Evenimente
 
Concursuri muzica
 
Artisti
 
Piese in reperetoriu
Nunta este cea mai frumoasa zi din viata unei femei, cel putin pana la aparitia primului copil, iar planificarea ei incepe, in multe cazuri, inca din copilarie.

Mireasa se gandeste din timp la toate, la rochie, in primul rand, la pantofi, machiaj si coafura, manichiura si pedichiura, la inele, la meniu, la tortul miresei, local, la marturii, la buchetul miresei si al domnisoarelor de onoare, la nasi, prieteni, martori si, nu in ultimul rand, la formatie nunti, caci o nunta fara muzica nu s-a mai pomenit.

Costi Raducea