Despre Fiesta Band

Formatia Fiesta Band este compusa din trei sau mai multi solisti, patru sau mai multi instrumentisti, un DJ si un sunetist. Traieste alaturi de Fiesta Band cele mai frumoase evenimente, fie ca sunt nunti, botezuri, petreceri sau onomastice.

Costi Raducea, amfitrionul formatiei.

Formatia Fiesta Band

Solistul formatiei, Constantin Raducea, este amfitrionul programul artistic, Elena Cuculici te cheama la hora pe ritmuri de folclor romanesc si lautaresc.

Toate programele artistice ale formatiei sunt acompaniate de instrumentistii nostri ( Costi Zaharia la clape si Adrian Grigoras la vioara). Alaturi de ei te poti relaxa cu programul de caffé concert, Rapsodia Romana si programul rusesc.

Echipa Fiesta Band

Biografia artistilor Fiesta Band
Costi Raducea
Costi Raducea
SOLIST

Costi a absolvit facultatea de muzica Spiru Haret – sectiunea pedagogie muzicala , a fost membru in orchestra Verby's.

Costi a absolvit facultatea de muzica Spiru Haret – sectiunea pedagogie muzicala.

In prezent lucreaza ca inginer de sunet la Palatul National al Copiilor . Constantin canta alaturi de colegii sai, toate tipurile de muzica.

Echipa Fiesta Band

Biografia artistilor Fiesta Band
Catalina Sima
Catalina Sima
SOLISTA

Solista muzica populara

Catalina Rad
Catalina Rad
Solista

Catalina Rad - A urmat cursuri de canto la Palatul National al copiilor din Bucuresti inca de la varsta de 7 ani.

Catalina Rad – A urmat cursuri de canto la Palatul National al copiilor din Bucuresti inca de la varsta de 7 ani. De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri nationale si internationale iar in ultimii ani s-a dedicat evenimentelor private, spectacolelor, balurilor de boboci si nu numai. In 2014 aceasta a fost invitata sa cante la aniversarea actorului american Steven Seagal, acesta aniversandu-si ziua in Bucuresti. Tot in 2014 a castigat un concurs prin care a fost desemnata cea mai potrivita voce pentru a canta alaturi de trupa Vunk intr-un concert din turneul acestora.

Maria Geanina Udrea
Maria Geanina Udrea
Solista

La vârsta de 10 ani am început sa mi dezvolt aptitudinile muzicale, iar apoi am realizat ca nu este vorba despre un hobby, ci muzica este prezenta in mine, in gândurile mele, peste tot in viața mea și nimic nu avea sa ne mai despartă...iar ca rezultat al muncii mele și al sprijinului părinților mei, acum sunt eleva la C.N.A ``Dinu Lipatti`` la secția jazz-muzica ușoară urmand sa merg pe căile Conservatorului.

La vârsta de 10 ani am început sa mi dezvolt aptitudinile muzicale, iar apoi am realizat ca nu este vorba despre un hobby, ci muzica este prezenta in mine, in gândurile mele, peste tot in viața mea și nimic nu avea sa ne mai despartă…iar ca rezultat al muncii mele și al sprijinului părinților mei, acum sunt eleva la C.N.A „Dinu Lipatti” la secția jazz-muzica ușoară urmand sa merg pe căile Conservatorului.
Am participat la numeroase festivaluri naționale, spectacole, emisiuni televizate, am facut parte din backing vocalul trupei B.U.G Mafia, iar acum sunt incantata ca pot distra oamenii cu vocea si energia mea.
Sunt recunoscătoare muzicii pentru ca a devenit stilul meu de viața și sunt recunoscătoare tuturor celor ce ma alegeți sa fac parte din cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Abia aștept sa cântam și sa ne distram impreuna!

Nicolae Zariouiu
Nicolae Zariouiu
Saxofon

Nicolae Zariouiu ( Gurita )

Laur Raducea
Laur Raducea
Dj

Laur Raducea

Eugen Ion
Eugen Ion
Vioara

Iulian Manea
Iulian Manea
Solista

Iulian Manea

TEODORA DINU
TEODORA DINU
Solista

TEODORA DINU

Alexandru Misu
Alexandru Misu
Chitara

Alexandru Misu

Maria Geanina Udrea
Maria Geanina Udrea
Solista muzica usoara

Maria Geanina Udrea

Ana Maria Raduta
Ana Maria Raduta
vioara

Ana Maria Raduta

Elena Avramescu
Elena Avramescu
SOLISTA

Solista muzica populara

 
Evenimente
 
Concursuri muzica
 
Artisti
 
Piese in reperetoriu
Nunta este cea mai frumoasa zi din viata unei femei, cel putin pana la aparitia primului copil, iar planificarea ei incepe, in multe cazuri, inca din copilarie.

Mireasa se gandeste din timp la toate, la rochie, in primul rand, la pantofi, machiaj si coafura, manichiura si pedichiura, la inele, la meniu, la tortul miresei, local, la marturii, la buchetul miresei si al domnisoarelor de onoare, la nasi, prieteni, martori si, nu in ultimul rand, la formatie nunti, caci o nunta fara muzica nu s-a mai pomenit.

Costi Raducea