Muzica de petrecere

Muzica de petrecere autentica-distractia e toi cu noi

Plini de veselie si cu o permanenta pofta de a livra muzica de calitate, lautarii instrumentisti si solistul vocal al tarafului muzica de petrecere rezista si astazi la petreceri, chit ca ele nu mai dureaza trei zile si trei nopti. Veselie, voie buna, atmosfera de petrecere si cantecele inimilor voastre – asta face taraful nostru oferindu-va muzica de petrecere de cea mai buna calitate !

Muzica de petrecere reprezinta succesul pentru evenimentul din viata dumneavoastra, atat pe plan muzical cat si pe plan artistic si decorativ , intr-un cuvant noi va oferim toate serviciile necesare pentru un eveniment de succes.

Muzica de petrecere si-a organizat întregul repertoriu în programe muzical-artistice variate, axate pe evenimentele la care vom putea sa participam nemijlocit.
Astfel, pentru realizarea unei petreceri animate si fastuoase punem la dispozitia doritorilor fie formatia integrala ce numara interpreti live, fie doar un taraf care implica si o formatie restrânsa ,putem furniza sonorizari profesionale (in functie de locatia dumneavoastra), efecte de lumina,lasere,scene,împreuna cu echipamentele profesionale necesare, DJ pentru întretinerea unei atmosfere distractive,ideale pentru succesul evenimentului.
Orchestra acopera un repertoriu muzical diversificat de la caffe-concert, muzica clasica, dance si melodii din repertoriul international celebre, muzica populara si de petrecere, precum si servicii de cea mai buna calitate pentru organizarea evenimentului: lumini, fum si laser, Dj.
Atat solistii cat si instrumentisii va vor transforma evenimentul intr-o atmosfera de neuitat cu muzica de petrecere live de cea mai buna calitate.
Cu o vasta experienta in domeniul petrecerilor de orice fel (nunti, botezuri, petreceri private.), formatia abordeaza toate genurile muzicale cerute la astfel de ocazii (cafe-concert, folclor, muzica usoara romaneasca si internationala) precum si melodiile traditionale specifice nuntii (brasoveanca, voalul, perinita etc.) Pe durata pauzelor formatiei asiguram fondul sonor cu muzica de discoteca, in playlist-uri la cerere asigurata de Dj-ul nostru.
Venim in intampinarea celor interesati cu cele mai alese momente muzicale, garantand buna dispozitie si reusita evenimentului dumneavastra pentru a pastra un moment unic in amintirea dumneavoastra.
Sonorizarea este asigurata de formatie. Pe parcursul evenimentului, pe langa muzica populara si usoara, oferim programe de virtuozitate si multe alte surprize.
Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate.
Taraful nostru este disponibila pentru nunti, botezuri, petreceri private si diferite alte evenimente.
Va oferim muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.
Reusim de fiecare data sa atragem atentia publicului datorita flexibilitatii repertoriului si a experientei in domeniu acumulata in timp.
• Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez, aniversare sau orice alte tipuri de petreceri publice sau private, muzica de petrecere este alegerea ideala din punct de vedere al diversitatii repertoriului si totodata alegerea corecta cu privire la pret.
• Cu un repertoriu de peste 600 de piese ce cuprinde muzica usoara internationala si romaneasca, piese pop din repertoriul artistilor internationali ,toate interpretate intr-o maniera moderna.
• De asemenea in repertoriu sunt incluse si numeroase piese de muzica romaneasca de petrecere si folclor din majoritatea zonelor tari noastre.
• Formatia muzica de petrecere interpreteaza manele doar la cererea doritorilor acestui gen muzical.
• Pentru ca muzica noastra sa sune profesional, suntem insotiti de instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie pe care le adaptam cu grija in functie de tipul salii si numarul de persoane participante la eveniment.